Arad: AUDIO Misiune spectaculoasă pentru pompierii din Arad: 2 bărbați s-au răsturnat cu barca pe Mureș. Cum au intervenit pompierii

Misiune spectaculoasă a pompierilor din Arad, marți seara. Salvatorii au fost chemați să salveze 2 persoane care se răsturnaseră cu barca pe râul Mureș, în zona Podului CFR Micălaca.

Misiune contracronometru!Alarma! Alarma! Alarma!Barca rasturnata, persoana cazută din barcă, ramasă agățată, plutește pe râul Mureș în zona podului rutier.Ford Ranger cu barca si trei subofiteri ai Detșamentului Arad se deplasează de urgentă, lanseaza barca la apă si pornesc in amonte pentru a găsi victima. Dispeceratul îi ghidează pe stația radio și colegii de la poliție de pe malul apei. Văd victima, mărește viteza spune comandantul de echipaj. …Misiune îndeplinită, bărbatul a fost salvat si predat echipajului SAJ.Felicitări plt maj.Herbei Iosif, plt.maj Negrilă Romeo, sg.maj. Bolojan Bogdan.

Publicată de ISU ARAD pe Marţi, 11 iunie 2019

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Din fericire, niciunul dintre bărbați nu a fost rănit.

„Misiune contracronometru!

Alarma! Alarma! Alarma!

Barca rasturnata, persoana cazută din barcă, ramasă agățată, plutește pe râul Mureș în zona podului rutier.

Ford Ranger cu barca si trei subofiteri ai Detșamentului Arad se deplasează de urgentă, lanseaza barca la apă si pornesc in amonte pentru a găsi victima. Dispeceratul îi ghidează pe stația radio și colegii de la poliție de pe malul apei.

Văd victima, mărește viteza spune comandantul de echipaj. …

Misiune îndeplinită, bărbatul a fost salvat si predat echipajului SAJ.

Felicitări plt maj.Herbei Iosif, plt.maj Negrilă Romeo, sg.maj. Bolojan Bogdan”, se arată pe contul de Facebook al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

Sursa foto-video: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad Facebook