Arad: AUDIO Polițiștii din Arad au donat sânge și îi îndeamnă pe toți să facă același lucru. „Beneficiarii acestui gest sunt, de foarte multe ori, victimele accidentelor rutiere”

Polițiștii din Arad au donat, miercuri, sânge ca urmare a apelurilor medicilor, în condițiile în care beneficiarii acestui gest sunt, de foarte multe ori, victimele accidentelor rutiere.

Conform purtătorului decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, „polițiștii Biroului Rutier, împreună cu colegi de la alte structuri s-au deplasat astăzi la Centrul de Transfuzii Sanguine pentru a dona sânge. Este un gest mic pentru fiecare dintre ei, însă pentru cei care au nevoie poate însemna VIAȚĂ”.

„În urma apelurilor personalului de la Centrul de Transfuzie, polițiștii au luat hotărârea să doneze sânge, beneficiarii acestui gest fiind, de foarte multe ori, victimele accidentelor rutiere. Această acțiune nu este singulară, unii dintre colegii noștri fiind donatori de mai mulți ani de zile, iar cei care au donat azi pentru prima oară au promis că vor mai reveni”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.

Purtătorul decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.

Cine vrea poate dona sânge în continuare la Centrul de Transfuzii Sanguine Arad, pentru că nevoia de sânge este mereu mare.