Arad: AUDIO Un vânzător de țigări de contrabandă și-a părăsit locuința „în interes profesional”. Jandarmii au luat imediat măsuri

Un bărbat din Arad, cunoscut că se ocupă cu vânzarea țigărilor de contrabandă, a mers ca să testeze piața cu declarație pe propria răspundere bifând ca și motiv de deplasare rubrica: „interes profesional, inclusiv între locuință/gospodărie și locul/locurile de desfășurare a activității profesionale și înapoi”, au anunțat Prefectura Arad și Jandarmeria Arad.

Conform purtătorului decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt. adj.Dan Monoranu, „un arădean a considerat că activitatea pe care o desfășura de obicei și pentru care a fost sancționat de mai multe ori de jandarmi, anume comercializarea de țigări netimbrate, este o activitate ce se încadrează într-una dintre excepțiile restricțiilor de circulație a persoanelor”.

„A completat, în acest sens, chiar și o declarație pe proprie răspundere, bifând ca și motiv de deplasare rubrica: ,,interes profesional, inclusiv între locuință/gospodărie și locul/locurile de desfășurare a activității profesionale și înapoi”. De această dată nu a avut asupra sa țigări netimbrate, venise doar să testeze vigilența autorităților. Jandarmii i-au adus la cunoștință că activitatea pe care ar fi intenționat să o desfășoare este ilegală și nu poate fi încadrată la activități profesionale, mai ales că nu și-a putut demonstra nicio calitate de angajat, persoană fizică autorizată, liber profesionist sau altă calitate profesională”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Jandarmeriei Arad, plt. adj.Dan Monoranu.

Bărbatul a fost amendat cu 2.000 lei pentru nerespectarea măsurii privind circulația persoanelor în afara locuinței sau gospodăriei.

Sursa foto: Jandarmeria Arad Facebook