Arad: Bărbat fără permis, urmărit prin centrul Aradului, înainte să intre cu maşina într-o casă, un copac și într-o altă mașină

Un bărbat de 32 de ani a fost urmărit de poliţişti, luni seară, pe străzile din municipiul Arad, după ce nu a oprit la semnalele agenţilor, suspectul izbindu-se cu autoturismul de o casă şi un copac, înainte să fie prins.

Incidentul a avut loc în zona istorică a municipiului Arad, de la Biserica Sârbească, după ce poliţiştii au încercat să oprească maşina în trafic pentru verificări. Şoferul nu a oprit, a continuat să accelereze şi a pierdut controlul volanului pe strada Grigore Alexandrescu, unde s-a izbit de o casă.

„Ulterior, şi-a continuat deplasarea cu autoturismul până pe strada Academia Teologică, unde a intrat în coliziune cu un pom şi a ricoşat într-un autoturism. Bărbatul a fost imobilizat de poliţişti în curtea Liceului Teologic, fiind condus la sediul IPJ Arad pentru luarea măsurilor legale care se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Adina Aconstantinesei.

În urma primelor verificări efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere.