Arad: Bărbat lovit pe trecerea de pietoni. Șoferița vinovată a fugit de la fața locului

Un bărbat de 34 de ani, care în calitate de pieton, era angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni marcară și semnalizată corespunzător a fost lovit de o mașină care nu i-a acordat prioritate.

Incidnetul, care a avut loc luni seara, a fost anunțat de Poliție marți.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei, „n autoturism s-a deplasat pe str. General Vasile Milea, din direcția str. Nicolae Grigorescu către str. Traian Moșoiu, iar la intersecția cu str. I.C. Brătianu a efectuat virajul la stânga, moment în care nu a acordat prioritate de trecere unui pieton, pe care l-a acroșat cu partea stânga față.
Pietonul, un bărbat de 34 ani, din Arad, era angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a pietonului”.

„După evenimentul rutier conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, fiind efectuate verificări pentru identificarea acestuia și tragere la răspundere. În urma verificărilor efectuate de polițiștii Biroul Rutier a fost identificat conducătorul autoturismului implicat în evenimentul rutier în persoana unei femei de 41 de ani din Arad”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei.

Femeia este cercetată pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

În ultiele zile, acesta este cel de-al doilea accicent în care o persoană este lovită pe trecerea de pietoni, iar șoferu fuge de la fața locului, dupăce vineri o fetiță de 11 ani a fost lovită pe trecerea de pietoni, iar șoferul părăsit locul accidentului, fiind indentificat după câteva ore ca urmare a unui apel lansat pe Facebook și a cercetărilor polițiștilor.