Arad: Cea de-a 9-a ediție a Târgului de Adopție Canină, sâmbătă, la Arad

Ceade-a 9a ediție a Târgului de Adopție Canină de la Arad are loc sâmbătă, 28 septembrie.

Evenimentul, care este organizat decătre SC. GOSPODĂRIREA COMUNALĂ ARAD SA și  PRIMĂRIA MUNICIPIULUI ARAD în Parcul Chinologic din Subcetate lângă Activ Club, pe strada Infanteriei nr.04, între orele 10:00 – 13:00.

Persoanele interesate să adopte un căţel trebuie să aibe asupra lor, actul de identitate pentru completarea documentelor de adopţie.
Conform directorului genenral al SC Gospodărirea Comunală SA, ec. Tiberiu Nicolae Ciul, „acest eveniment, care este organizat pe plan local împreună cu partenerii noștri „Scoala dresaj canin NIKARAD”, Asociația Chinologică Română Arad și Denceff Costel, are ca scop informarea și conștientizarea populației cu privire la  importanța vaccinării, sterilizării și adopția câinilor cât și a efectelor negative ale abandonului, responsabilitate și necesitatea acțiunii în unitate”.

Cine vrea poate adopta un câine, de luni până vineri, și când nu e târg

Cei interesați în a adopta un prieten patruped sunt invitați însă oricând  de luni până vineri între orele 09:00 – 15:00 la Adăpostul de Câini fără stăpân situat pe calea Bodrogului FN Arad, lângă aeroport.