Arad: Cel mai mare concurs de ciclism de șosea din România, Road Grand Tour, sâmbătă și duminică, la Arad

Cel mai mare concursdeciclismde șosea din România, Road Grand Tour, vine în premieră la Arad! Pe 15 și 16 iunie 2019 peste 250 de competitori din toată țara, practicanți ai ciclismului de șosea, se vor întrece pe drumurile Județului Arad și pe străzile Municipiului.

Concursul va debuta sâmbătă 15 mai la Șiria cu un contratimp individual
în cățărare. Rutierii vor parcurge aproximativ 5 kilometri în urcare pe un traseu legendar pentru iubitorii sportului cu pedale, ce face legătura între centrul Șiriei și Cetatea Șiria.

Primii 100 de cicliști în ordinea timpilor obținuți se vor califica pentru o cursă foarte rapidă și dinamică pe străzile Municipiului Arad, un circuit de o oră pe Bulevardul Revoluției, sâmbătă seara la lumina reflectoarelor! În sfârșit, duminică 16 iunie, Road Grand Tour Arad va pleca în a treia etapă, o cursă de fond de 95 de kilometri, pe ruta Municipiul Arad – Zăbrani – Lipova – Ususău și retur.

Conform fostului multiplu campion național la ciclism de șosea și principalul inițiator al Road Grand Tour, Alex Ciocan, traseele de la Arad sunt palpitante și cu siguranță vor fi gustate de cicliști dar și de public.

Mai multe informații, găsiți pe site-ul competiției, la adresa https://www.roadgrandtour.ro/.