Arad: Cel mai tânăr șofer sancționat de către polițiștii din Arad a fost și cel mai băut. La 19 ani avea o alcoolemie de 0,90 mg./l. alcool pur în aerul expirat

Cel mai tânăr șofer sacționat decătre polițiștii din Arad în cursul utlimelor ore (în weekend) a fost și cel mai beat.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, un arădean de 19 ani fost depistat în trafic de polițiștii Biroului de Ordine Publică în timp ce conducea o mașină pe Bd. Revoluției, din centrul Aradului, având o alcoolemie de 0,90 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Alți 4 bărbați din Aad au fost depistați în timp ce conduceau mașini cu alcoolemii cuprinse între 0,50 și 0,79 mg./l. alcool pur în aerul expirat, în vreme ce alți 4 șoferi au fost descoperiți decătre polițiști în timp ce conduceau mașini fără a avea permise de conducere ori mașinile erau radiate din circulație ori sau aveau valabilitatea numerelor de înmatriculare provizorii expirată.

Cu o alcoolemie de 0,79 mg./l. alcool pur în aerul expirat au fost depistați un arădean de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Războieni și un bărbat de 63 de ani, din Chișineu-Criș, în timp ce conducea un autoturism pe D.C. 130, pe raza localității Adea.

Au mai fost depistați în timp ce conduceau autoturisme sub influența alcoolului : pe D.J. 707/A, pe raza localității Valea Mare, un bărbat de 47 de ani, din Săvârșin, (0,60 mg./l. alcool pur în aerul expirat) și pe raza localității Semlac un bărbat de 40 de ani, din Șeitin (0,50 mg./l. alcool pur în aerul expirat).

Polițiștii orașului Sebiș au depistat, în noaptea de 22/23 iuie a.c., un tânăr de 26 de ani, din Bârsa, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localiatea Sebiș, fără a deține permis de conducere.

Un bărbat de 46 de ani, din Șiștarovăț, a fost depistat de polițiștii Secției 7 Rurală Lipova în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Ghioroc, având dreptul de a conduce suspendat.

Pe strada Eftimie Murgu, un tânăr de 20 de ani, din Arad, a fost depistat de polițiștii Serviciului Rutier în timp ce conducea un autoturism radiat din circulație de autoritățile olandeze din data de 22 mai a.c..

Cu valabilitatea numerelor de înmatriculare provizorii expirată din data de 18 iunie a.c., a fost depistat, de polițiștii Secției 2 Micălaca, un arădean de 34 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Bd. Nicolae Titulescu.

Polițiștii atenționează că asemenea controale vor continua.