Arad: Cercetat după ce, băut și fără permis de conducere, s-a răsturnat de mai multe ori cu un ATV neînmatriculat

Un bărbat de 28 de ani din județul Arad este cercetat penal după ce, băut fiind și neavând permis de conducere s-a răsturnat de mai multe ori cu un ATV neîmatriculat pe care îl conducea ilegal.

Conform purtătorului decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, „la data de 1 Mai, în jurul orei 17, 20, un bărbat de 28 de ani, din Lipova, în timp ce conducea un ATV pe strada Matei Corvin din aceeași localitate, la intersecția cu strada Ștefan cel Mare a pierdut controlul aupra direcției de deplasare, răsturnându-se de mai multe ori. În urma evenimentului conducătorul ATV-ului a fost rănit ușor, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”.

„În urma verificărilor efectuate s-a constatat că ATV-ul nu este înmatriculat, bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și este sub influența alcoolului, testarea cu aparatul alcooltest indicând o alcoolemie de 0,89 mg./l. alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.