Arad: Cetățeanul italian și economista din Arad care s-au implicat în reabilitarea și modernizarea Spitalului Județean Arad, distinși cu Ordinul Centenar

Cetățeanul italian și economista din Arad care s-au implicat în reabilitarea și modernizarea ambulatoriului Compartimentului de Boli Infecționase Copii din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad au fost distinși cu Ordinul Centenar.

„Am oferit o distincție simbolică pentru doi investitori care s-au implicat trup și suflet în renovarea compartimentului de Boli Infecțioase Copii a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Sergio Valsania, proprietarul Artex Building SRL Arad și economista Balta Elena Stela și-au asumat reabilitarea integrală a Ambulatoriului, până la faza de dotări! Este o investiție de o sută de mii de euro, pentru care îi mulțumesc și îi sunt recunoscător domnului Valsania. Această sumă acoperă 50% din valoarea totală a investiției în Ambulatoriu! Este un gest extraordinar, de implicare civică, o lecție de omenie și de generozitate a unui investitor străin care se alătură sutelor de arădeni care au contribuit la acest proiect al Asociației Cetatea Voluntarilor! Felicitări, Anamaria Nyeki Popa, pentru implicarea ta deosebită”, a decalarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

Modernizarea compartimentului de Boli Infecțioase Copii a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad continuă.