Arad: Consiliul Județean investește peste 2,3 milioane lei pentru un nou sediu pentru Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor din Arad 

Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor din Arad va avea un sediu nou. Consiliul Județean Arad a anunțat, vineri, că investește peste 2,3 milioane de lei pentru amenajarea unui nou sediu destinat Direcţiei, care se află pe Calea Aurel Vlaicu, nr. 56 – 76.

Clădirea care va fi amenajată pentru Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor este în proprietatea Consiliului Judeţean şi nu a mai fost folosită în ultimii ani. Este situată pe Calea Aurel Vlaicu, în vecinătatea Stadionului UTA, în apropiere de sediul actual al Direcţiei, care funcţionează într-un imobil închiriat de la Primăria Arad.

Conform președintelui Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, „lucrările pentru reabilitarea și modernizarea imobilului vor începe în luna ianuarie 2019 și vizează consolidarea structurii de rezistență, înlocuirea tâmplăriei interioare și exterioare, refacerea finisajelor interioare şi exterioare, a instalaţiilor electrice, sanitare şi de curenţi slabi”.

„Am lucrat la acest proiect de mai bine de un an, însă din cauza procedurilor birocratice greoaie proiectul începe să prindă contur abia acum. Este nevoie de un spațiu modern și adecvat pentru Direcția de Evidență a Persoanelor, deoarece ne dorim să oferim condiții arădenilor care apelează la acest serviciu”, a mai declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

Valoarea contractului, semnat în 28.12.2018, cu SC HANȚIG ELECTRIC SERVICE SRL, este de 2.331.660,32 lei + TVA, lucrările ar trebui să fie gata în 12 luni și vor avea o garanție de 36 de luni.