Arad: Cunoscutul sportiv din Arad, Eduard Gafencu, considerat noul star al kickboxingului românesc, a primit diploma „Arădeni cu care ne mândrim”

Sportivul din Arad, Eduard Gafencu, care este noul star al kickboxingului românesc, a primit, miercuri, diploma „Arădeni cu care ne mândrim”.

Distincția i-a fost acordată decătre vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Sergiu Bîlcea

„Eduard Gafencu este un tip modest, dar foarte ambiţios, se pregăteşte temeinic şi rezultatele se văd. Acest tânăr sportiv a adus Aradul în prim-planul sporturilor de contact, la cel mai înalt nivel de performanţă. Pentru reuşitele sale şi pentru ascensiunea în kickboxing, i-am acordat din partea Consiliului Judeţean Arad diploma «Arădeni cu care ne mândrim», care exprimă aprecierea noastră. Felicitări antrenorilor, clubului Box Club Ruben Stoia şi tuturor celor care au făcut posibilă această performanţă. Suntem alături de Eduard, suntem parteneri în organizarea Colosseum Tournament la Arad”, a mai declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, Sergiu Bîlcea.

Cu o ascensiune fulgerătoare, Eduard Gafencu a obţinut o victorie considerată istorică pentru sporturile de contact din România, la Colosseum Tournament de la București. El a adus în premieră Centura la Arad, iar în data de 9 mai, va lupta la o nouă ediţie a Colosseum Tournament chiar în Arad.