Arad: Focuri de armă, la Arad. Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Motivele

Un bărbatdin Arad a fost arestat preventiv, duminică, pentru 30 de zile dupăce a tras cu un pistol asupra altui bărbat pe care, pe fondul unor neînțelegeri, voia să-l omoare.

Conform purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, procurorul Andreea Ailioaiei, vineri, pe data de 26.07.2019, la ora 18.30 inculpatul s-a deplasat în mun. Arad, la locuința persoanei vătămate, unde a intrat fără drept.

Între cei 2 a început o dispută verbală, din cauza neplății unei datorii bănești, după care inculpatul a amenințat cu moartea persoana vătămată pentru a-o constrânge să îi dea presupusa datorie.

Apoi, inculpatul a scos un pistol din prosopul de plajă de culoare multicoloră, cu care a efectuat un foc de armă în direcția persoanei vătămate, nimerind însa televizorul din încăpere, dupăcare a plecat într-o direcție necunoscută, mai spun procurorii.

Cazul a fost declintat, luni, către Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, existând suspiciuni cu privire la săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor.