Arad: FOTO VIDEO Cunoscutul luptător Cătălin Moroșanu, victimă a bullying-ului și bătut de o fată. Cum îi spuneau colegii și cum a început să facă sport  

Cunoscutul luptător K1 Cătălin Moroșan a dezvăluit, joi, la Arad, că a început să facă sport după ce a fost victima bullying-ului în școală și că prima bătaie a primit-o de la o fată.

ARADCU 00 CATALIN MOROSAN PEDAGOGIC JOI30IAN COMPLET

Cunoscutul luptător K1 Cătălin Moroșan a dezvăluit, joi, la Arad, că a început să facă sport după ce a fost victima bullying-ului în școală și că prima bătaie a primit-o de la o fată.Cătălin Moroșan le-a recomandat copiilor să își consume energia într-un club sportiv și nu bătându-se prin școală sau pe la colțul străzii.Sportivul, care este cunoscut și din programele tv de tip reality-show,s-a întâlnit cu elevii Colegiului NaȚional "Preparandia – Dimitrie Țichindeal" din Arad pentru a promova campania anti-bullying pe care o desfășoară la nivel național.Sportivul a răspuns la întrebările elevilor, iar la final, le-a dat autografe și s-a fotografiat cu copii.Ziua de 30 ianuarie a fost aleasă pentru a celebra Ziua internaţională pentru nonviolenţă în şcoală, pentru a promova armonia, toleranţa și solidaritatea în școli.https://realitateadearad.net/index.php/2020/01/31/arad-foto-video-cunoscutul-luptator-catalin-morosanu-victima-a-bullying-ului-si-batut-de-o-fata-cum-ii-spuneau-colegii-si-cum-a-inceput-sa-faca-sport/

Publicată de Realitatea De Arad pe Joi, 30 ianuarie 2020

Cunosctul sportiv a fost primit cu foarte, foarte mare interes de copii. Urmărește povestea lui Cătălin Moroșanu în filmul video.

Cătălin Moroșan le-a recomandat copiilor să își consume energia într-un club sportiv și nu bătându-se prin școală sau pe la colțul străzii.

Sportivul, care este cunoscut și din programele tv de tip reality-show, s-a întâlnit cu elevii Colegiului NaȚional „Preparandia – Dimitrie Țichindeal” din Arad pentru a promova campania anti-bullying pe care o desfășoară la nivel național.

Sportivul a răspuns la întrebările elevilor, iar la final, le-a dat autografe și s-a fotografiat cu copii.