Arad: FOTO VIDEO Un pescar care a alunecat de pe malul abrut al Mureșului și a ramas blocat în nămol până la piept, salvat de către pompierii din Arad

Un bărbatde 57 de ani, care se afla la pescuit și a alunecat de pe malul abrut al râului Mureș, a fost salvat, duminică, decătre pompierii din Arad.

ARADCU 00 ISU ARAD DUM15SEPT

Un bărbatde 57 de ani, care se afla la pescuit și a alunecat de pe malul abrut al râului Mureș, a fost salvat, duminică, decătre pompierii din Arad. Conform purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, incidentul a avut loc "în comuna Fântânele, iar bărbatul, care a a alunecat de pe malul abrupt în râul Mureș, a întrat în nămol până la nivelul pieptului și nu a mai putut ieși".

Publicată de Realitatea De Arad pe Duminică, 15 septembrie 2019

Conform purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, incidentul a avut loc „în comuna Fântânele, iar bărbatul care a a alunecat de pe malul abrupt în râul Mureș, a întrat în nămol până la nivelul pieptului și nu a mai putut ieși”.

Salvatorii Detașamentului Arad, plt.maj Cătălin Câlb, plt.maj Florin Vlădoiu și plt.maj Petre Ruja, au ajuns în cel mai scurt timp la Fântânele, au lansat barcă la apă și împreună cu unul din membrii echipajului Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Arad, sosit în sprijin la fața locului, au pornit în căutarea victimei.

“Pescarul a fost găsit în aproximativ 5 minute după lansare bărcii la apă, a fost scos și predat în stare stabila echipajului SAJ”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Sursa foto-video: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad