Arad: Înscrierile la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad au loc în condiții speciale, în perioada 6-26 iulie

Înscrierea la Universitatea „Aurel Vlaicu” (UAV) din Arad se va realiza, în acest an, în condiții speciale, determinate de epidemia de Coronavirus.

Din 6 iulie până pe data de 26 iulie în sediul UAV din Bd. Revoluției nr.72 (fostul sediul al Bancii Naționale Române) va funcționa un centru unic de înscrieri pentru 8 din cele 9 facultăți ale universității arădene de stat. Singura care va organiza înscrierile în propriul sediu, din strada Academia Teologică, este Facultatea de Teologie.

Cele 9 facultăți ale Universității „Aurel Vlaicu” din Arad sunt: Facultatea de Inginerie, Teologie Ortodoxă, Științe Economice, Inginerie Alimentară, Turism și Protecția Mediului, Științe Exacte, Științe Umaniste și Sociale, Științe ale Educație, Psihologie și Asistență Socială, Educației Fizică și Sport, Design.

Admiterea se face luând în calcul media de la bacalaureat pentru domeniile și programele de studii de licență ale tuturor facultăților, în cazul a cinci facultăți existând și probe specifice domeniului: Facultatea de Design, Teologie, Sport, Științe Exacte și Științele Educației.

Toate informațiile legate de admitere, de specializările oferite la programele de licență și de master, se pot găsi pe site-ul
https://www.uav.ro/admitere/admitere-2020 .

În fiecare locație vor fi respectate condițiile cerute de autorități pentru asigurarea protecției împotriva infectării cu virusul SARS-Cov 2.

Deasemenea cei care doresc se vor putea înscrie, la fel ca și anii anteriori, și în sistem ONLINE pe site-ul universității.

„Îi așteptăm pe absolvenții de liceu să se înscrie la universitatea noastră. Specializările oferite, printre care și cele în limba engleză, acoperă o gamă largă de domenii de studii. Le punem la dispoziție deasemenea, locuri în cămin, posibilitatea de a servi o masă caldă la cantina UAV, un sistem de burse gândit în avantajul studenților. La fel ca și în anii anteriori, cei care doresc se pot înscrie în sistem online sau pot veni la centrul unic de înscrieri din noul sediul al universității noastre”, a declarat rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile.

Sursa foto: Universitatea „Aurel Vlaicu” Arad