Arad: #InspirArad Prima campanie de filme motivaționale despre un oraș din România, lansată la Arad. Motivul

Prima campanie de filme motivaționale despre un oraș din România a fost lansată, miercuri, la Arad.

#InspirArad: orașul văzut cu inimaîşi propune să pună în valoare o resursă importantă a comunităţii locale: oamenii. Proiectul este realizat decătre regizorul bucureștean Tedy Necula, iar ideea a pornit de la un proiect al Consiliului Județean Arad, „Arădeni cu care ne mândrim”, prin care sunt evidențiați oamenii simpli cu rezultate deosebite.

„Este un proiect în care cred, avem în Arad oameni extraordinari care muncesc cu pasiune, care fac oraşul mai frumos prin propriul exemplu. #InspirArad este o poveste despre oameni obişnuiţi care fac lucruri extraordinare, care trăiesc şi muncesc într-un oraş cu tradiţie şi energie. Consider că exemplul acestor oameni este de natură să inspire, să motiveze, să stimuleze noi energii în comunitatea noastră. Sigur că zecile de personalităţi care au devenit personaje în această poveste frumoasă sunt un grup reprezentativ, sunt mulţi alţi oameni care ar fi putut fi parte a proiectului şi poate că vor fi în viitor. Aradul are nevoie de încredere în prezent şi în viitor, de energiile creative şi cred că fiecare din aceste poveşti frumoase este de natură să inspire, să transmită dragostea faţă de Arad şi dorinţa de implicare. #InspirArad este pentru mine oraşul văzut cu inima. Felicitări tuturor celor care au muncit la acest proiect”, a declarat vicepreședintele Consiliului Judeţean Arad, Sergiu Bîlcea.

Vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Sergiu Bîlcea, cel care a lansat campania „Arădeni cu care ne mândrim”.

Rezultatul este un şir de filme motivaţionale care prezintă instituţii prin intermediul poveştii unor oameni – profesori, antreprenori, tineri, muncitori, artişti – care au ceva în comun: iubesc Aradul!

Motivațional pe 200.000 lei

Proiectul costă circa 200.000 lei, iar în prima etapă vor fi realizate 24 de filmulețe, însă în total vor fi peste 40. Filmele vor fi promovate la fiecare eveniment organizat decătre Consiliul Județean sau Primăria Arad.

Toate filmele pot fi văzute însă și pe contul de facebook #inspirArad.