Arad: Manifestare de adeziune față de Jandarmeria Română pentru „intervenția împotriva acțiunilor anarhice care au avut loc in București la data de 10 august 2018”

O manifestare de respect și susținere a Jandarmeriei Române este anunțată la Arad pentru data de 10 august, la exact un an de la controversele generate de protestul care a avut loc la București.

Atunci acuzele au curs de toate părțile, au fost voci care au susținut că jandarmii din București ar fi intervenit nepremis de brutal, în vreme ce alte voci susțineau că autoritățile ar fi fost agitate de provocatori puși să creeze scandal. După acel moment, în spațiu public au fost lansate multe critici la adresa jandarmeriei.

Inuțiatorii spun că prin evenimentul care are loc sâmbătă la Arad, doresc, cităm, să își manifeste adeziunea pentru intervenția Jandarmeriei Române împotriva acțiunilor anarhice care au avut loc in București la data de 10 august 2018.

Manifestarea este autorizată să aibă loc pe platoul din fața Palatului Administrativ din centrul Aradului, sâmbătă 10 august, între 12 și 15.

TEXTUL COMPLET AL POSTĂRII
„Prin această Adunare Publică dorim sa ne manifestăm adeziunea pentru intervenția Jandarmeriei Române împotriva acțiunilor anarhice care au avut loc in București la data de 10 august 2018. Această acțiune este autorizată de Comisia pentru Avizarea Adunărilor Publice ! Respect Jandarmeriei Române !”