Arad: Mașina avariată grav, după ce s-a răsturnat pe o stradă din municipiul Arad

O mașină s-a răsturnat, vineri, pe strada Ovidiu din municipiul Arad, a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.

„Autoturism răsturnat în municipiul Arad, str Ovidiu. Persoană rănită ieșită din mașină. Pentru că din autoturism se înregistrau scurgeri din combustibil a fost trimisă si o autospecială de stingere. Persoana rănită a fost preluată de ambulanță Serviciului de Ambulanță Județean Arad”, a declarat purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Polițiștii au deschis imediat o anchetă.

„Un arădean de 31 de ani a condus un autoturism pe strada Ovidiu, și pe fondul vitezei a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se de mai multe ori, oprindu-se ulterior într-un stâlp. În autoturism se afla o singură persoană. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat alcoolemie 0. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 580 RON. Avea asupra sa toate documente legale privind restricțiile de circulație”, a declarat purtătorul decuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad