Arad: Meciul de baschet dintre FCC Baschet Arad și Olimpia Brașov, fără spectatori din cauza noului coronavirus. Meciul va fi online, pe site-ul clubului

Meciul de baschet dintre FCC Baschet Arad și Olimpia Brașov se va desfășura, duminică seara, fără spectatori, pentru a elimina orice risc de transmitere a coronavirusului COVID-19, a anunțat, duminică, Prefectura Arad.

Meciul FCC Baschet Arad – Olimpia Brașov va putea fi urmărit pe canalul de youtube al clubului arădean, linkul fiind disponibil pe siteul clubului, baschetarad.ro.

Măsura a fost luată decătre Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Arad, de comun acord cu conducerea clubului FCC Baschet Arad, în contextul epidemiologic actual creat de noul coronavirus și în condițiile în care județul Arad se află la frontiera de stat a României, iar pe teritoriul acestuia se înregistrează cel mai mare aflux de persoane care intră în țară.

De la declanșarea alertei în județul Arad, NU s-au înregistrat suspiciuni sau contacți de infecție cu coronavirus și NU s-a impus recoltarea de probe pentru confirmare de diagnostic la Laboratorul Spitalului de Boli Infecțioase Victor Babeș – Timișoara.