Arad: Mihai Fifor, după ce a fost ales secretar general: „PSD a arătat că poate redeveni un partid deschis, un partid născut dintre oameni și dedicat lor. Începem de astăzi să reconstruim (…) Împreună, suntem mai puternici!”

PSD a arătat că poate redeveni un partid deschis. Declarația a făcută, sâmbătă seara, decătre senatorul PSD Arad, Mihai Fifor, care a fost ales secretar general al PSD, cu o majoritatea covârșitoare față de contracandidații săi.

Fifor a mulțumit, pe contul său de Facebook, pentru încredere și susținere, declarând că social-democrații pornesc uniți la drum si se vor sprijini reciproc în viitoarele bătălii electorale.

„PSD a arătat astăzi că poate redeveni un partid deschis, un partid născut dintre oameni și dedicat lor. Începem de astăzi să reconstruim, alături de români, pentru români. Împreună, suntem mai puternici!”, a mai scris Mihai Fifor pe contul său de Facebook.

Mesaj complet

 

„Mulțumesc, dragi colegi, pentru încrederea arătată astăzi! Susținerea voastră, atât de puternică, mă onorează și mă face mai responsabil de parcursul nostru viitor.

Din această seară pornim uniți la drum si ne vom sprijini reciproc în viitoarele bătălii electorale.

PSD a arătat astăzi că poate redeveni un partid deschis, un partid născut dintre oameni și dedicat lor.

Începem de astăzi să reconstruim, alături de români, pentru români. Împreună, suntem mai puternici!

Mulțumesc, PSD!”

Mulțumesc, dragi colegi, pentru încrederea arătată astăzi! Susținerea voastră, atât de puternică, mă onorează și mă face…

Publicată de Fifor Mihai pe Sâmbătă, 29 iunie 2019

 

Mihai Fifor este și președintele Consiliului Național al PSD, dar și purtătorul de cuvânt la nivel național al PSD. El a deținut mai multe mandate de minstru al Apărării Naționale și al Economiei, pentru o scurtă perioadă de timp deținând și funcția de premier interimar.

Premierul Viorica Dăncilă a fost ales președinte al PSD cu 2828 voturi, iar ministrul de Finanţe Eugen Teodorovici a fost ales preşedinte executiv al PSD, cu 2463 de voturi.

Arad: Senatorul PSD Arad, Mihai Fifor, este noul secretar general al PSD, fiind ales cu o majoritatea covârșitoare față de contracandidați