Arad: Ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, despre un nou dosar: Am deranjat pe cei care nu şi-au putut face agenda proprie la Tarom

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, joi, la Arad, în legătură cu informaţiile apărute joi în presă conform cărora este vizat într-un nou dosar penal al Parchetului General, că acest lucru s-ar întâmpla pentru că a început să deranjeze, cum ar fi „pe cei care nu şi-au făcut agenda proprie la Tarom”.

Publicată de Ciprian Arad pe Joi, 11 aprilie 2019

Prezent în judeţul Arad pentru a vizita diferite şantiere, ministrul Răzvan Cuc a fost întrebat de jurnalişti despre un nou dosar penal în care ar fi vizat de Parchetul General, în legătură cu schimbarea conducerii Tarom.

„Înseamnă că încep să deranjez foarte multe persoane pentru că îmi fac treaba, deblochez proiecte, deblochez legislaţie. Asta este viaţa, eu merg mai departe cu proiectele şi cu proiectele pentru infrastructură, proiectele de modificare a legislaţiei. Vreau să vă spun un lucru: eu nu o să las pe nimeni în ţara asta să confişte un brand naţional cum a fost Tarom. Au vrut să ne ia Tarom, nu i-am lăsat, am schimbat conducerea, dacă ăsta e preţul pe care trebuie să-l plătesc, nu e nicio problemă, pentru Tarom plătim orice”, a declarat ministrul Transporturilor.

Întrebat pe cine ar fi deranjat, el a răspuns: „Pe cei care nu şi-au făcut agenda proprie la Tarom”.