Arad: Modificări de 80.000 lei în investițiile din comuna Pleșcuța. Prioritățile: dispensarul uman și blocul specialiștilor

Modificări de 80.000 lei în investițiile din comuna Pleșcuța, din județul Arad, au fost aprobate, joi, decătre Consiliul Județean Arad.

Conform președintelui Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, „consilierii județeni au aprobat solicitarea comunei Pleșcuța de mutare a sumei de 80.000 de lei de la obiectivul „Construire capelă în comuna Pleșcuța” la alte două obiective: suplimentare cu 20.000 de lei pentru Reabilitare bloc locuințe, respectiv cu 60.000 de lei pentru Reabilitare dispensar uman. Suma repartizată inițial, de 400.000 de lei, rămâne aceeași, doar 80.000 de lei se realocă, de la un obiectiv de investiții, suplimentându-se alte două investiții. Practic, la solicitarea administrației locale din Pleșcuța, am aprobat mutarea acestor bani”.

„Ținem cont de doleanțele comunităților locale, suntem alături de cetățeni, sprijinim proiectele care le îmbunătățesc nivelul de trai”, a mai declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

Primarul comunei Pleșcuța, Viorel Groza, a declarat că a considerat „prioritare atât finalizarea reabilitării dispensarului uman, care deservește întreaga comună, cât și repararea acoperișului la blocul de locuințe destinat specialiștilor, iar colaborarea bună cu Consiliul Județean a permis să se efectueze mutarea acestor sume către obiectivele prioritare”.