Arad: Must, vinuri alese și brânzeturi fine, la Festivalul Vinului de la Arad. Invitați special Lavinia Răducanu și Irina Rimes. PROGRAM COMPLET

Festivalul Vinului, ediția 2019, are loc în perioada 1 – 3 noiembrie, în Parcul Pădurice și în parcarea Casei de Cultură a Sindicatelor, din centrul muncipiului Arad, unde, pe lângă degustări de vinuri și produse culinare, cei prezenți vor avea parte și de și un program artistic divers, cu multă muzică de petrecere și muzică ușoară.

Ediția din acest an a Festivalul Vinului de la Arad are ca scop, pe lângă oferirea a trei zile de distracție și voie bună și promovarea producătorilor de vin din județul Arad dar și promovarea Aradului ca destinație turistică, în special a zonelor unde se poate practica turismul viticol.

Până acum, organizatorii, Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad, au confirmat prezența mai multor producători de vin din Șiria, Mâsca, Miniș, Pâncota, dar și din Cluj și Satu Mare, care vor oferi pentru degustare și vânzare vinuri albe și roșii, dar și must.

Pe lângă vinuri, participanții la festival vor mai putea să deguste o gamă diversă de brânzeturi dar și produse tradiționale din județul Arad.

Totodată, în cele trei zile ale festivalului vor fi organizate spectacole artistice cu muzică de petrecere, muzică lăutărească, muzică ușoară, invitații speciali fiind Geta Burlacu, Nightloosers, Dirty Slippers, Cargo, Lavinia Răducanu și Gabi Muzicaș și Irina Rimes.

Programul concertelor la Festivalul Vinului:

Vineri, 1 noiembrie 2019
Orele 18.00 – 22.00
Old Lady’S Band, Jazzy Bit, Amalia Gaiță
Geta Burlacu
Nightloosers

Sâmbătă, 2 noiembrie 2019
Orele 18.00 – 22.00
Arthur in Neverland
Mario Band
RUA
Dirty Slipper
Cargo

Duminică, 3 noiembrie 2019
18.00 – 22.00
Nova Band, Fantazia, Progresiv A
Lavinia Răducanu și Gabi Muzicaș
Irina Rimes