Arad: O mașină și un tractor încărcat cu porumb au luat foc, după ce s-au ciocnit pe un drum. Trei persoane, printre care un copil, la spital

O mașină și un tractor, care tracta o remorcă încărcată cu porumb au luat foc, duminică după masă, în județul Arad, după ce s-au ciocnit pe un drum județean, trei persoane printre care 1 copil, fiind transportate la spital.

Accidentul a avut loc pe drumul județean 792 C, care leagă orașele Sântana și Curtici.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri din mai multe localități, medici și polițiști.

„Incendiul s-a produs pe drumul județean 792 C, incendiu datorat unui accident de circulație, între o mașină și un tractor, tractorul încărcat cu porumb. S-au deplasat forțe ale Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Curtici, ale punctului de lucru Curtici cu un echipaj SMURD, Serviciul Județean de Ambulanță, Detașamentul de Pompieri Arad cu o autospecială de stingere și cu o autospecială de deblocare-salvare. După circa 45 de minute – 1 oră de intervenție s-a reușit lichdarea incendiului. Au ars tractorul, autoturismul și încărcătura tractorului. Incendiul violent și generalizat, favorizat de prezența din abundență a materialului combustibil, atât încărcătura tractorului, cât și combustibilul din rezervoarele celor 2 autovehicule care s-au ciocnit. După stingerea incendiilor, subofițerii ajutați de către colegii de la SVSU Curtici au continuat operațiunile pentru deblocarea drumului cu ajutorul autospecialei din dotarea Detașamentului Arad și cu ajutorul unor tractoare și o volă aduse decătre cei de la SVSU Curtici”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.