Arad: Orașul Nădlac se confruntă cu un nou fenomen. Primarul face apel la Guvern să închide tranzitul de autoturisme pe la Nădlac 1

Orașul Nădlac din județul Arad se confruntă cu un nou fenomen, atrage atenția primarul.

Ioan Radu Mărginean a postat pe contul său de Facebook un mesaj în care scrie că „persoanele care vor să se întoarcă înapoi la muncă se pare că au dreptul să iasă din țară”.

„Nu este suficient ca tot traficul de autoturisme a fost deviat pe Vama 1, punând în pericol sănătatea cetățenilor din Nădlac, acum toate persoanele care vor urma să iasă din țară vor ieși tot prin Vama 1 Nădlac. În Parcul Central din Nădlac duminică serveau masa, bine mersi, un grup de persoane care urmează să se întoarcă sau să meargă la muncă în occident. Fac un apel către Guvernul României să ia măsurile necesare pentru închiderea tranzitului de autoturisme prin Vama Nădlac 1. Riscăm să devenim foarte curând un focar de infecție. Cetățenii orașului stau în casă, respectă ordinele Guvernului iar prin Nădlac străinii circulă prin stațiile de alimentare cu combustibili, schimburi valutare, magazine, parcuri și pe străzi”, a mai declarat primarul orașului Nădlac, Ioan Radu Mărginean.

Sursa foto: Ioan Radu Mărginean Facebook