Arad: Percheziții la traficanții de țigări din vestul țării. Aduceau marfa din Suceva și o vindeau în Arad și Timiș. Ce s-a găsit la descinderi

6 persoane au fost audiate cu vârste cuprinse între 43 și 68 de ani, dintre care 4 au fost reținute pentru 24 de ore, în cadrul unei anchete ce vizează contrabanda cu țigări în vestul țării.

Cazul este instrumentat decătre Poliția din Timiș, iar anchetatorii au efectuat, miercuri, 15 percheziții domiciare în Timiș, 2 în Arad și 1 în Suceava, la locuinţele unor bărbaţi bănuiţi de contrabandă.

Ca urmare a percheziţiilor, la locuințele suspecților, poliţiştii au descoperit peste 356.560 de ţigarete, 10 l de alcool, 31.290 de lei şi 2 arme neletale, care au fost ridicate în vederea confiscării.

Conform polițiștilor, ancheta vizează țigări de contrabandă aduse din Suceava și comercializate în Timiş şi Arad.

Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Timiş, Arad şi Suceava, Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, Arad şi Suceava, Serviciului de Investigaţii Criminale, precum şi al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Sursa foto: arhivă