Arad: Polițiștii și pompierii au scotocit canalul Mureșel în căutarea armei folosite la împușcarea unui cunoscut membru al lumii interlope

Polițiștii și pompierii din Arad au scotocit, miercuri, canalul colector Mureșel din municipiul Arad în căutarea armei folosite în incidentul în care un cunoscut membru al lumii interlope din Arad a fost împușcat, luni dimineața, în piciorul stâng.

Anchetatorii aveau informații că arma ar fi fost aruncată în Mureșel.

Conform purtătorului de cuvânt al POliției Arad, Lorena Radu, „polițiștii arădeni împreună cu efectivele Inspectoratului pentru Situații de Urgență au efectuat verificări în zona canalului Mureșel din municipiu, în vederea găsirii armei utilizate la comiterea faptei din dimineata zilei de 1 octombrie. Vă readucem aminte că în urma evenimentului, doi bărbați de 33 și 34 de ani, din Arad, au fost identificați de polițiști ca fiind cei bănuiți de comiterea faptei. Se continua cercetările în vederea depistării celor în cauza și tragerii lor la răspundere penală”.

Arma nu a fost însă găsită. Între timp, conform unor informații, bărbații care l-ar fi împușcat pe Daniel Dragoman ar fi Alin Iovănuț și Florin Malița. Cei 2 nu au fost însă audiați pentru că nu au fost prinși încă de către anchetatori, așa că sunt căutați în continuare.

Conform unor informații, conflictul dintre cei 3 bărbați ar fi izbucnit din cauza țigărilor de contrabandă, cu care s-ar ocupa cu toții.

Incidentul a avut loc luni dimineaţa la intersecţia străzilor Vadului şi Podului, din cartierul Confecții, în municipiul Arad. Conform unor informaţii, atacatorii i-ar fi furat bărbatului o sumă mare de bani, însă, cel puțin până în acest moment, nu a fost depusă plângere pentru furtul banilor.

Victima a fost internată în spital sub paza jandarmilor.

Polițiștii și procurorii din Arad continuă cercetările în acest caz.