Pompierii din Arad intervin, marți, chiar în ziua de Crăciun, pentru decolmatarea unui pod care risca să producă inundații.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectorartului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „la fața locului se deplasează Comandantul Detasamentului cu 6 subofițeri. A fost anuntat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Plescuța. SHI Criș Alb va trimite un buldoexcavator la fața locului”.

„Detașamentul Sebiș intervenine are loc la un POD, care trece peste Râul Crișul Alb, între localitatile Pleșcuța și Dumbrava. Cursul de apă este blocat de un copac și deșeuri”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectorartului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Pompierii din Arad au mai intervent chiar și în seara Ajunului de Crăciun în orașul Sebiș tot pentru decolmatarea unui pod care amenința să producă inundații.

Un Cod portocaliu de inundaţii a fost valabil pe râul Sebiş, dar și pe alte râuri din bazinul hidrografic Moneasa din județul Arad, până luni la ora 22.

Sursa foto: Inspectorartul pentru Situații de Urgență Arad