Arad: Pompierul Iosif Herbei, cetățean de onoare. Lista mare a lucrurilor și gesturilor care îl recomandă

Un pompier dincadrul Detașamentului Arad a devenit cetățean de onoare al comunei Ghioroc, pentru că este mereu alături de comunitatea în care trăiește, a anunțat purtătorul de cuvânt Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Plutonier major Iosif Herbei este pompier, un pompier care și în timpul liber, acasă, la Ghioroc e mereu în sprijinul oamenilor. Nu este incendiu, accident sau alta situație de urgență în comuna sau în cele limitrofe unde sa nu meargă Iosif. Și este de mare ajutor, transmite imediat primele informații colegilor, organizează voluntarii din localitate, a scos butelii din casa sau a evacuat posibile victime.

Dar Iosif nu este doar un salvator alături de familia lui participa la toate activitățile din Ghioroc. iar din pasiune joaca și fotbal la echipa din localitate.

De Zilele Comunei Ghioroc, în ședința festivă, prin Hotărâre a Consiliului Local Ghioroc, plutonier major Iosif Herbei, din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad a fost recompensat de către comunitate cu titlul de cetățean de onoare al Comunei Ghioroc.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad