Arad: Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, așteptat la reluarea alegerilor din PSD Arad

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciocalcu, și secretarul interimar al formațiunii, Paul Stănescu, sunt așteptați, sâmbătă la Arad, unde organizația județeană își va alege din nou conducerea, dupăce alegerile care au avut loc pe data de 7 februarie au fost anulete de conducerea centrală.

Deputatul Laurențiu Nistor, cel care a fost desemnat să se ocupe de PSD Arad, a anunțat, luni, că sâmbătă, 22 februarie, va vea loc Conferința Extraordinară Județeană a PSD Arad.
Alegerile vor avea loc în sala de Conferințe a Hotel Continental, cu începere de la ora 10.

Candidaturile pentru funcțiile de președinte, președinte executiv și cele de vicepreședinți, pot fi depuse până vineri, 21 februarie, ora 15, la secretariatul PSD Arad.

Conform unor informații, până în acest moment, pentru funcția de președinte sunt anunțate 3 candidaturi, printre care deputatul Dorel Căprar și senatorul Mihai Fifor.
Dorel Căprar, care a condus organizația de 10 ani, a fost reales pe data de 7 februarie, însă în contextul unor neînțelegeri în organizația din Arad și între conducerile din Arad și București, conducerea centrală a anulat rezultatul. Căprar a anunțat că a contestat decizia conducerii centrale a PSD prin care au fost anulate alegerile din data de 7 februarie.