Arad: PSD Arad a stabilit locul și ora alegerilor, care se anunță tensionate

Dupămai multe atacuri dure între cele 2 tabere care candidează pentru conducerea PSD Arad, Comitetul Executiv Județean al organizației a decis locul și ora la care vor avea loc alegerile din cadrul filialei.

Președintele în exercițiu al PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, a declarat că așa cum a hotărât Comitetul Executiv Județean, forul de decizie al PSD Arad, Conferința Extraordinară va avea loc vineri, la Salonul de Evenimente Helen, la ora 17:00.

Pentru funcția de președinte al PSD Arad candidează atât actualul președinte, deputatul Dorel Căprar, cât și senatorul Mihai Fifor, care a fost ministru și vicepremier în Guvernele PSD.

Tensiuni au existat și în ceea ce privește participanții la ședință, fiecare tabără acuzându-se că vrea să controleze în interes propriu alegerile.

Comitetul Executiv Județean al PSD Arad a luat în discuție adresa primită de la centrul partidului, în care era spune că era prezentată o interpretare a Statutului privind membrii care au dreptul să voteze în cadrul Conferinței Extraordinare pentru alegerea conducerii PSD Arad.

Dorel Căprar susține, într-un comunicat de presă emis miercuri. că „se pare că interpretarea Statutului, așa cum a fost ea prezentată în adresa de la București, este făcută după bunul plac al unora, și nu în spiritul Statutului. Iar noi ne dorim să respectăm Statutul în proporție de 100%”.

Ultimele scrutinuri electorale ne-au arătat că liderii partidului trebuie să se întoarcă la baza partidului, la militantul de rând, la cei care trudesc în campanie pentru acest partid, mai spune Dorel Căprar.