Arad: Reacția lui Mihai Fifor, după depunerea jurământului ca vicepremier

„Sunt onorat să revin în Guvernul României, în funcția de vicepremier pentru parteneriate strategice”, a scris, miercuri, pe contul său de Facebook, vicepremierul Mihai Fifor.

„Sunt onorat să revin în Guvernul României, în funcția de vicepremier pentru parteneriate strategice. Alături de colegii mei, am depus astăzi jurământul de învestitură la Palatul Cotroceni. Sunt încrezător în ceea ce putem realiza împreună, ca echipa guvernamentală, în continuarea bunelor rezultate obtinute pentru România și pentru români”, este mesajul pe care l-a scris pe contul său de Facebook vicepremierul Mihai Fifor, imediat dupăce a depus jurământul de învestitură în funcția de vicepremier.

Sunt onorat să revin în Guvernul României, în funcția de vicepremier pentru parteneriate strategice. Alături de…

Publicată de Fifor Mihai pe Miercuri, 24 iulie 2019

Senatorul PSD Arad, Mihai Fifor, revine, în forță, în Guvern, fiind numitm miercuri, vicepremier pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României.

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat miercuri decretul de numire, iar câteva ore mai târziu Mihai Fifor, alături de noii miniștri din Guvern, a depus jurământul de învestitură, în faţa preşedintelui Klaus Iohannis.

Senatorul PSD Arad, Mihai Fifor, a deținut 1 mandat de ministru al economiei și 2 mandate de ministru al Apărării Naționale, din cel de-al doilea mandat dându-și demisia pentru a se implica mai mult în activittea politică, dar a fost și prim ministru interimar înaintea actualului premier.

Senatorul PSD Arad Mihai Fifor este secretar gneral al PSD, președinte Consiliului Național al partidului și purtător de cuvânt al nivel național al social-demcraților.

Sursa foto: Mihai Fifor Facebook

Arad: FOTO Senatorul PSD Arad, Mihai Fifor, vicepremier. A depus, miercuri, jurământul