Arad: Scriitoarea Lucia Bibarț, președintele Ligii Scriitorilor din România, filiala Arad, se prezintă, marți, cititorilor

Scriitoarea din Arad, Lucia Bibarț, care este și preşedintele „Ligii Scriitorilor din România – Filiala Arad”, se prezintă, marți, în fața publicului.

Va fi o discuţie liberă în care autoarea va vorbi despre propria operă și va răspunde la întrebările publicului.

Absolventă a Facultăţii de Litere – Universitatea de Vest din Timişoara (promoţia: 1989-1990), specializarea: română – engleză, Lucia Bibarţ a fost 5 ani (1985-1990) impresar al Teatrului de Stat din Arad (actualul Teatru Clasic „Ioan Slavici”), iar din anul 1990 până în prezent este angajata Bibliotecii Judeţene „Alexandru D. Xenopol” Arad.

Lucia Bibarţ este autoarea a 3 cărţi pentru copii: „Zâna pădurii” ( Ed. „Mirador”, Arad, 1998), „Sirena Surena” ( Ed. „Mirador”, Arad, 1999) , „Noduleţ” (Ed. „Mirador”, Arad, 2001) şi a unui volum de poeme intitulat „Şuviţe şi irişi” (Ed. „Noul Scrib”, Arad, 2013) și ”Poetizări tactile”(Ed. Tiparnița, Arad, 2016).

Manifestarea de marți face parte din seria de întâlniri autor-public, organizate de Biblioteca Județeană „A. D. Xenopol” Arad în cadrul proiectului „Biblioteca de literatură arădeană de azi”. Menționăm că Lucia Bibarț este prezentă pe aplicația web de ebook-uri realizată în cadrul proiectului cu mai multe volume care pot fi citite gratuit: https://ebook.bibliotecaarad.ro/author/12

Evenimentul are loc în Sala „Astra” a Bibliotecii Județene, marți, 16 octombrie, de la ora 14.00.