Arad: Seară caritabilă pentru Secția de Pediatrie II din Spitalul Județean Arad. Muzică live și film documentar. Produse inedite, la vânzare

Un eveniment caritabil cu muzică live pentru ajutarea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad are loc vineri, 18 octombrie, a anunțat Rotaract Club Arad, care și organizează manifestarea.

„Seara muzicii live” are loc în Sala Regele Ferdinand dincadrul Palatului Administrativ, vineri, cu începere de la ora 19.00.

Cu banii strânși se intenționează să se ajute Secția de Pediatrie II dincadrul Spitalului Județean din Arad.

„De data aceata ne vom axa pe partea de aparatură medicală, ceea ce presupune costuri foarte mari. În funcție de priorități, s-a întocmit o listă, prețul aparatelor ridicându-se peste 30.000 de euro. Prioritar este un aparat numit «Analizor de gaze sanguine si electroliți» și un kit, în valoare 15.000 euro, care este absolut necesar pentru diagnosticarea si tratamentul corect al deshidratărilor severe, potențial letale la copil. Evenimentul nostru este dedicat strângerii de fonduri, iar cu ajutorul donației sugerate la intrarea în sală, vom acoperi o mică parte din necesarul pentru aparatură”, spun organizatorii.

«Seara muzicii live» va reuni artiști cunoscuți care și-au manifestat dorința de a susține această cauză, precum: Ad Libitum Voices, Cvartetul Adagio, Duo Brothers si DJ Vice, armonizat de proiecția documentarului de scurt-metraj despre Arad, «La Belle Epoque», într-un cadru unui cocktail party elegant. Serata va întruni entități și firme care doresc să contibuie la binele comunității.

Artizani precum: YouBoutique (bijuterii), Flavius Calaj (parfumuri), Bianca Ilona (design vestimentar), Gerardo de Cristofaro (sculptor si scriitor), si altii vor expune spre vânzare creațile lor, sustinând această cauză.