Arad: Și fără permis de conducere, și fără acte pe lemnele transportate, în comuna Regelui

Un bărbat de 46 de ani din Maramureș este cercetat decătre polițiștii comuna Săvârșin, din Arad, dupăce a fost prin în timp ce transporta ilegal lemne.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Lorena Radu, „polițiștii Secției nr. 8 Rurală Săvârșin au depistat, în trafic, un bărbat de 46 de ani, din județul Maramureș, în timp ce transporta cu o autoutilitară pe D.N. 7, pe raza localității Săvârșin, 3,57 metri cubi material lemnos de diferite specii, pentru care nu deținea aviz de însoțire. De asemenea, în urma verificării documentelor personale, s-a constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”.

Lemnele au fost confiscate, iar pentru transportul materialului lemnos fără aviz, bărbatul a fost amendat cu 5.000 lei, în vreme ce pentru conducerea unei mașini fără a avea permis, s-a ales cu dosar de cercetare penală.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Comuna Săvârșin este cunoscută pentru că Familia Regal deține acolo un celebru domeniu cu castel, iar Regele Mihai I spunea mereau că aici se simțea cel mai bine.

Sursa foto: Inspectoratul de Poliție Județean Arad