Arad: Suporterii Dinamo, care au venit la meci la Arad, au fost implicați într-o încăierare în centrul Timișoarei

Suporterii echipei de fotbal Dinamo București au venit să își susțină jucătorii favoriți la meciul de la Arad, cu UTA, dar au fost implicați într-o bătaie cu suporterii Poli Timișoara. Incidentul a avut loc, marți, în Piața Unirii dincentrul Timișoarei.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Timiş, Alexandra Petrovici, pentru aplanarea încăierării au intervenit echipaje ale Jandarmeriei şi Poliţiei, după care la sediul Poliţiei au fost aduse 20 de persoane, pentru investigaţii. Bătăușii riscă amenzi sau chiar dosare penale pentru violenţe.
Suporterii dinamovişti implicați în incident au ajuns cu avionul la Timișoara, iar de acolo urmau să ia un microbuz care să îi aducă la Arad, însă până să plece din Timișoara au fost implicați în încăierare.

La Arad, măsuri speciale

Și la Arad s-au luat măsuri speciale pentru ceea ce în oraș este considerată partida anului, UTA a întâlnit Dinamo, într-un meci deCupa României. Partida are loc pe arena Motorul, cu începere de la ora 16.30.
Suporterii celor 2 echipe au fost însoțiți de importante forțe de polițiști și jandarmi, pentru acest lucru fiind aduși inclusiv jandarmi de la echipa mobilă din Timișoara.