Arad: Târgul de Iarnă se deschide sâmbătă cu un spectacol de muzică, lumini colorate și acrobații aeriene care durează 4 ore. Se pornește și iluminatul festiv de Crăciun

Târgul de Iarnă, ediția Centenar, se deschide la Arad, sâmbătă, 24 noiembrie, cu un spectacol de muzică, lumini colorate și acrobații aeriene care durează 4 ore.

Spectacolul are loc cu începere de la ora 17.

Pe scenă vor urca balerini de la Opera din Cluj Napoca, trupa de spectacol stradal Magic Drummers din Belgia, Nicola și un show de acrobație aeriană și baloane cu heliu.

Conform primarului municipiului Arad, Gheorghe Falcă, „Târgul de Iarnă, ediția 2018, este mult mai mare decât anul trecut pentru că este amenajat atât în fața Palatului Administrativ și pe strada Romul Velciu de lângă primărie, cât și în Parcul Mihai Eminescu din spatale primărie și tot sâmbătă seara se va porni oficial iluimnatul festiv de Crăciun”.

În aceste zone sunt amenajate căsuțe cu produse specifice sărbătorilor de iarnă, brazi de Crăciun aduși din Munții Apuseni și diverse programe artistice.

Printre atracții se află căsuța lui Moș Crăciun, Atelierul lui Moș Crăciun, unde cei mici vor putea să picteze, să creeze diverse obiecte și să se joace, ateliere de povești. Tot în orășelul copiilor va fi amenajat un țarc unde vor fi aduse animale exotice.

Ca în fiecare an, în fața Palatului Adminsitrativ vor fi amplasați brazi de Crăciun aduși din Munții Apuseni. Pe strada Romul Veliciu va fi zona de unde vor putea fi cumpărate produse artizanale, cadouri, jucării și alte produse specifice sărbătorilor de iarnă. În parcul Mihai Eminescu vor fi amplasate marea majoritate a căsuțelor târgului, unde se vor putea distinge mai multe zone: o zonă destinată produselor și preparatelor gastronomice, un mini-orășel al copiilor și o zonă pentru spectacole.

Urmează spectacole în fiecare zi

Apoi, zilnic, în perioada 26-29 noiembrie, zilnc, între orele 17.00 și 19.00, la Târgul de Iarnă vor avea loc concerte de colinde și cântece de iarnă care vor fi prezentate de copii de la grădinițele si școlile din oraș.

Târgul de Iarnă rămâne deschis până pe data de 8 ianuarie 2019.