Arad: Țigări de contrabandă și bani, confiscați dintr-un magazin din județul Arad. Polițiștii, cu ochii pe imaginile de pe camerele video de supraveghere

Câteva sute de țigări de contrabandă, dar și bani au fost confiscați dintr-un magazin din orașul Lipova, județul Arad.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Lorena Radu, „polițiștii orașului Lipova, împreună cu cei ai Secției nr. 7 Rurală Lipova, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic și Serviciului pentru Acțiuni Speciale au desfăsurat percheziții la două societăți comerciale”.

„Cu această ocazie, la sediile societăților comerciale de pe raza localității Lipova, administrate de o femeie de 40 de ani, din Arad, respectiv de un bărbat de 44 de ani, din Lipova, au fost găsite, în incinta unui magazin, 720 țigarete netimbrate și timbrate necorespunzător, de diferite mărci, susceptibile a proveni din contrabandă, precum și suma de 1.950 de lei, provenită din vânzarea de țigarete”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Lorena Radu.

Tigările, suma de bani precum și o unitațile DVR ale sistemului de supraveghere au fost indisponibilizate de polițiști, pentru continuarea cercetărilor.

Cele 2 persoane sunt anchetate pentru contrabandă.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad