Arad: Trafic restricționat la 2 coborâri de autostrada vestului, din cauza coronavirusului

2 din coborârile în Arad de pe autostrada Nădlac-Ara-Timișoara sunt închise începând de joi de la ora 21, pentru a se asigura culoarul de deplasare în siguranță a convoaielor cu cetățeni care sosesc în țară din statele europene confirmate cu un risc major de infectare cu COVID-19, a anunat DRDP Timișoara.

Conform Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, începând de joi, ora 21:00, în urma limitărilor impuse de Ordonanța militară nr. 3 privind măsuri de prevenire a răspândirii Covid-19, pe sensul către Timișoara al autostrăzii A1 Deva-Nădlac (Centura în regim de autostradă a municipiului Arad) vor fi restricționate breteaua de coborâre de la Aeroportul Internațional Arad, kilometrul 545, dar și breteaua de coborâre din apropierea localității Zădăreni, jud. Arad, kilometrul 538. Astfel, devierea autovehiculelor se va face de pe autostrada A1 Deva-Nădlac, la kilometrul 536 (în zona unei stații de alimentare cu carburant) pe DN 69 Arad-Timișoara.

Conducătorii auto sunt sfătuiță să respecte semnalizarea instituiă temporar, să reducă viteza în zonele respective şi să semnalizeze orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie.

Sursa foto: DRDP Timișoara Facebook