Arad: Un mare și cunoscut grup de trafic de pe Facebook, Radar Arad, suspendă postările cu filtre ale poliției, până la prinderea criminalului din Timiș

Un mare și cunoscut grup de trafic de pe Facebook, Radar Arad, pe care se postează în special locurile în care există echipaje de poliție, a decis, miercuri, să interzică postările care vizează filtre de poliție până când criminalul din Făget, Timiș, va fi prins. 

„De fiecare dată când o astfel de tragedie va avea loc, nu vom ezita să luăm aceeași decizie”, spun moderatorii grupului, care au mai luat o decizie similară și în momentul în care, tot în Timiș, a fost omorât un polișist aflat în misiune.

Textul complet al mesajului

„Echipa Radar Arad a luat decizia de a interzice postările ce vizează filterele de poliție până când criminalul din Făget va fi prins. De fiecare dată când o astfel de tragedie va avea loc, nu vom ezita să luăm aceeași decizie. Vă mulțumim pentru înțelegere! Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate!”

Filtre și în Arad

Poliţiştii au instituit filtre în tot judeţul Timiș, pentru a încerca să-l prindă pe suspect. De asemenea, filtre au fost organizate şi pe drumurile din judeţul Arad, unde se crede că s-ar îndrepta agresorul.

Sursa foto: Radar Arad Facebook

Arad: Filtre în Arad și Timiș, pentru prinderea unui bărbat care ar fi atacat 6 persoane, una decedând din cauza rănilor