Arad: Un microbuz cu 10 persoane a intrat într-o casă din județul Arad, după ce șoferului i s-a făcut rău la volan

Un microbuz care transporta 10 persoane a fost implicat într-un accident care, duminică, a avut loc în orașul Lipova din județul Arad.

„Microbuzul cu 10 persoane a intrat într-o casă. Au rezultat 5 victime conștiente, cu traumatisme minore, care au fost transportate la spital. Au intervenit 2 echipaje SMURD si 3 echipaje SAJ”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

„Astăzi, în jurul orei 7:00, un bărbat de 68 de ani din Lipova a condus un microbuz pe strada George Coșbuc înspre strada I. Mețianu, din localitatea Lipova, unde în sensul giratoriu din Piața Nicolae Iorga, din cauza unei afecțiuni medicale apărute intempestiv în timpul conducerii, a pierdut controlul asupra autovehiculului intrând în coliziune cu un imobil. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a 4 persoane din microbuz. Conducătorul auto nu a putut fi testat la fața locului cu aparatul etilotest, fiind dispusă recoltarea de probe biologice. Conform ordinului M.AI.18 / 2016 evenimentul rutier nu intră în categoria accidentelor de circulație. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul decuvânt al Poliției Arad, Adina Aconstantinesei.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad