Arad: Universiteatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad menține suspendarea cursurilor până pe data de 31 martie, perioadă în care se fac cursuri online

Universiteatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad a decis prelungirea perioadei în care cursurile sunt suspendate, din cauza coronavirsului, în condițiile în care universitatea privartă are un număr mare de studenţi italieni.

Inițial, pe data de 23 februarie s-a decis suspendarea cursurilor pentru 14 zile, urmând ca acestea să fie reluate pe data de 9 martie.
Rectorul universităţii, Coralia Cotoraci, a declarat, luni, că în Consiliul de Administraţie s-a decis ca la toate facultăţile cursurile să rămână suspendate până pe data de 31 martie.

În această perioadă, la toate facultăţile se vor organiza cursuri doar online, pentru că universitatea are capacităţile tehnice necesare şi s-au format grupurile de studiu online, a mai delarat Coralia Cotoraci.

Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” Arad are aproximativ 5.000 de studenţi, iar câteva sute dintre aceştia sunt italieni, încrişi în special la Facultatea de Medicină.