Arad: Vicepremierul Mihai Fifor:15 localități din județul Arad au primit bani de la Guvern pentru a compensa efectele calamităților naturale din vară. „Atenția mea ca vicepremier se îndreaptă întotdeauna acasă, spre Arad”

15 localități din județul Arad au primit bani de la Guvern pentru a compensa efectele calamităților naturale din cursul acestei veri, a anunțat, miercuri, vicepremierul Mihai Fifor, care este senator PSD Arad.

Printre localitățile care primesc bani se află Bârzava, Conop, Vărădia de Mureș, Pleșcuța, Dezna sau Moneasa.

Conform vicepremierului Mihai Fifor, fonduri guvernamentale alocate vor fi folosite pentru refacerea podețelor sau a infrastructurii specifice afectate din cauza inundațiilor din această vară”.

Mihai Fifor a declarat, într-un comunicat de presă, că cităm, „atenția mea ca vicepremier se îndreaptă întotdeauna acasă, spre Arad”, iar „Aradul reprezintă un punct important pe agenda Guvernului României, atât în ceea ce privește investițiile în infrastructură, sănătate și educație cât și pe linie de atenție specială pentru situații de criză”.

Declarațiile complete ale vicepremerului Miha Fifor

„Aradul reprezintă un punct important pe agenda Guvernului României, atât în ceea ce privește investițiile în infrastructură, sănătate și educație cât și pe linie de atenție specială pentru situații de criză. Chiar ieri, Executivul a alocat sume importante pentru județul Arad, pentru compensarea efectelor calamităților naturale din această vară”, spune senatorul PSD de Arad Mihai Fifor.

„Ca vicepremier în Guvernul României sigur că grija mea se îndreaptă acasă, mai ales că, cunosc extrem de bine situația din teritoriu, de la fața locului și în urma discuțiilor cu primarii. Mai mult decât atât, prin aceste alocări demonstrăm, dacă mai era nevoie, că guvernăm pentru români și nu în mod discreționar pe linie de partizanat politic. Fiecare primărie din localitățile afectate de inundații a primit fonduri în mod echitabil pentru remedierea pagubelor, indiferent de culoarea politică a administrației locale. Sunt sume importante, atribuite de un Guvern responsabil care se dorește și chiar este alături de comunitățile locale în momentele de cumpănă și care știe să producă dezvoltare în mediul rural pentru a micșora diferențele de confort și civilizație față de mediul urban. Așadar comune precum Bârzava, Conop, Vărădia de Mureș sau cele din nordul județului ca Pleșcuța, Dezna sau Moneasa, în total 15, vor primi fonduri guvernamentale pentru refacerea podețelor sau a infrastructurii specifice afectate din cauza inundațiilor din această vară”, a mai declarat vicepremierul României, senatorul Mihai Fifor.