Arad: VIDEO Cunoscuții actori Aurelian Temișan și Monica Davidescu, miercuri, la Teatrul de Vară din Arad, cu comedia „Eu te cred, da’ tu mă minți”

Cunoscuții actori Aurelian Temișan și Monica Davidescu vin la Arad cu comedia „Eu te cred, da’ tu mă minți”, care va fi prezentată pe scena Teatrului de Vară miercuri, 24 iulie, cu începere de la ora 20.00.

Aurelian Temisan vine miercuri, 24 iulie, la Teatrul de Vară 🙂

Publicată de Centrul Cultural Judetean Arad pe Luni, 22 iulie 2019

Pe lângă Aurelian Temișan, Monica Davidescu, din distribuție mai fac parte Anca Dinicu, Alexandra Sălceanu și Cosmin Vîjeu.“Eu te cred, da’… tu mă minţi!”, este o adaptare a piesei bulevardiere ,,La Menteuse’’, scrisă de Jacques Bricaire şi Maurice Lasaygues. Piesa este despre o fată căreia îi place să “ajusteze” adevărul cu minciuni şi poveşti scoase din cărţi şi adaptate la realitate, iar băiatul care o iubeşte crede tot ce îi spune şi se grăbeşte să rezolve problemele ivite, dar face şi mai multe încurcături. Familia fetei este formată din tată şi soră. Ei o cunosc foarte bine dar, din când în când, şi ei sunt prinşi în ţesătura minciunilor, spun organizatorii despre comedie.

Teatrul de Vară se află la sediul Centrului Cultural Judeţean Arad pe strada George Bariţiu, nr 16, iar spectacolele vor avea loc, până în cursul lunii august, în fiecare zi de miercuri cu începere de la ora 20. Biletele costă 5 lei și pot fi cumpărate de la locul spectacolului.

Sursa foto-video: Centrul Cultural Județean Arad