Arad: VIDEO Primarul Aradului, Călin Bibarț, anunță că începe testarea categoriilor profesionale cele mai expuse riscului infectării cu COVID-19: taximetriști, vatmani și șoferi transport în comun

La Arad începe testarea categoriilor profesionale cele mai expuse riscului infectării cu COVID-19.

Sănătatea arădenilor este, mai ales în această perioadă prioritatea numărul 1 !!

Publicată de Calin Bibart pe Luni, 4 mai 2020

Anunțul a fost făcut chiar decătre primarul orașului, Călin Bibarț

Conform primarului municipiului Arad, Călin Bibarț, „în contextul apropierii datei de 15 mai, când ar putea începe relaxarea treptată a restricţiilor impuse de pandemia noului coronavirus, Primăria Municipiului Arad propune testarea categoriilor de prestatori de servicii care sunt cei mai expuși riscului infectării cu COVID19. Este vorba despre taximetriști, vatmani și șoferi ai mijloacelor de transport în comun din municipiu”.

„Este o măsură de prevenție pe care am decis s-o luăm în contextul în care sperăm că după data de 15 mai se vor ridica treptat o parte din restricții, astfel că implicit lumea va circula mai mult. Ne-am adresat Direcției de Sănătate Publică Arad care a manifestat o mare deschidere față de propunerea noastră și-i mulțumim pe această cale domnului director. Începem chiar de săptămâna aceasta cu testarea persoanelor care sunt cele mai expuse în contact cu cetățenii: taximetriștii, vatmanii, șoferii mijloacelor de transport în comun și ceiai companiilor care asigură transportul muncitorilor în Zona Industrială”, a mai decarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.

Testările încep în această săptămână.