Arad: VIDEO Șoferul urmărit prin centrul Aradului de către polițiști ar fi consumat droguri de tip zombi, pentru care nu există teste. A fost arestat

Șoferul care a fost urmărit decătre poliție luni seara prin centrul municipiului Arad a fost arestat preventiv, marți, pentru 30 de zile. Bărbatul ar fi consumat droguri zombi pentru care însă nu există teste, arată surse dincadrul anchetei. Bărbatul a fost reținut dupăce a intrat cu mașina într-o casă, într-un copac, iar apoi într-o altă mașină.

ARADCU 00 URMARIRE POLITIA ARAD MA23IUN

Șoferul care a fost urmărit decătre poliție luni seara prin centrul municipiului Arad ar fi consumat droguri zombi pentru care însă nu există teste, arată surse dincadrul anchetei. Bărbatul a fost reținut dupăce a intrat cu mașina într-o casă, într-un copac, iar apoi într-o altă mașină.#arad

Publicată de Realitatea De Arad pe Marţi, 23 iunie 2020

Chiar daca nu a avut niciodata permis de conducere, barbatul de 32 de ani a aurcat la volanul unui bolid si a condus chiar in centrul orasului. Viteza excesiva a atras atentia unui echipaj de politie, care a pornit in urmarirea lui.

Incidentul a avut loc în zona istorică a municipiului Arad, de la Biserica Sârbească, după ce poliţiştii au încercat să oprească maşina în trafic pentru verificări. Şoferul nu a oprit, a continuat să accelereze şi a pierdut controlul volanului pe strada Grigore Alexandrescu, unde s-a izbit de o casă. Ulterior, şi-a continuat deplasarea cu autoturismul până pe strada Academia Teologică, unde a intrat în coliziune cu un pom şi a ricoşat într-un autoturism. Bărbatul a fost imobilizat de poliţişti în curtea Liceului și Acandemiei Teologice.

În urma primelor verificări efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere. Un al doilea tanar, aflat si el in masina urmarita de politisti, a reusit sa fuga si urmeaza sa fie identificat.

Barbatul aflat la volan avea alcoolemie zero iar testul de drog a iesit negativ. Surse din ancheta sustin insa ca ținând cont de comportamentul tanarulului, acesta ar fi consumat droguri zombi pentru care insa nu exista teste.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore luni seara, iar magistrații din Arad au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.