Arad: VIDEO Zona cu mese de șah din parcul central din Arad, închisă cu benzi de acces interzis și garduri ale Poliției Locale. Locurile de joacă, închise. Primarul Călin Bibarț: vom trece cu bine, avem o genă sănătoasă

Primăria Municipiului Arad a închis, sâmbătă, cu benzi de acces interzis și garduri ale Poliției Locale zona cu mese de șah din parcul central din Arad.

#SăFimResponsabiliCuToții #PrevențiaEsteImportantă

Publicată de Calin Bibart pe Sâmbătă, 21 martie 2020

Primarul municipiului Arad, Călin Bibarț, a declarat, într-un live pe contul său de Facebook, că „dragii mei, deoarece unii dintre concetățeni de-ai noștri nu înțeleg, să spunem, chiar de vorbă bună, am fost nevoiți să izolăm zona cu mesele de șah pentru că în fiecare zi pensionarii noștrii erau grămadă aici și nu e momentul și cazul acum. De asemenea, să știți, că am dispus izolarea, închiderea zonelor cu locurile de joacă. Și astăzi și vom continua și luni cu închiderea lor, tocmai pentru a evita aglomerațiile”.

„Cred că cu toții trebuie să fim responsabili și pe cât posibil să evităm aglomerațiile, să evităm să fim mai mulți grămadă. Știu că nu e ușor, dar o să treacă și perioada asta, avem genă sănătoasă și va fi bine până la urmă, acestea sunt momentele acum, să fim responsabili cu toții. Cu Dumnezeu înainte. Doamne Ajută”, a mai declarat primarul muncipiului Arad, Călin Bibarț.

 

Sursa foto-video: Călin Bibarț Facebook