Arad: 4 români urmăriți național și internațional, depsitați la frontiera de vest. Ce au făcut

4 persoane care erau urmărite național și internațional au fost descoperite decătre polițiștii de frontieră din județul Arad.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Arad, Filip Ionuț Matei, un bărbat de 37 de ani din judeţul Suceava avea emis pe numele său, de către autorităţile române un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de abandon de familie, având de executat 6 luni de închisoare.

Un alt bărbat de 33 de ani din județul Mureș a fost reținut dupăce pe numele său era emis, de către autorităţile române un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, având de executat 4 ani şi 4 luni de închisoare.

Polițiștii de frontieră de la Vărșand ai prins un bărbat de 48 de ani din judeţul Bistriţa-Năsăud, pe numele căruia autorităţile române au emis un mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, individul având de executat un an şi 4 luni de închisoare.

La Nădlac 1, de pe DN7, polițiștii de frontieră au prins un o femeie de 23 de ani din judeţul Suceava, pe numele căreia autorităţile din Germania au emis un mandat european de arestare, pentru săvârşirea unei infracţiuni contra proprietăţii.

Cele 4 persoane au fost predate unor echipaje operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în continuare fiind dispuse măsurile legale care se impun în aceste cazuri.