Arad: Trenul care a întârziat 21 de ore

Circa 80 de pasageri ai trenului InterRegio 1821, Constanța – București Nord – Arad au avut parte de o călătorie de coșmar. Au ajuns la Arad cu 21 de ore întârziere. Trebuiau să ajungă la Arad duminică la ora 11.05 și au ajuns luni la ora 8.00.

 

„De la București venim, da. Păi dacă am plecat din București de sâmbătă la 11.45… trebuia să ajungem ieri la 11.00. Faceți dumnevoastră o socoteală… de ieri de la 11 până astăzi la 8.00. Dar de ce, vi se pare suprinzător? La intemperiile care au fost și întreruperile care s-au întâmplat”, a declarat un cuplu de pensionari.

Condițiile meteo au dat însă peste cap călătoriile cu trenul. După ce au staționat în gara Bumbești Jiu, câteva ore bune, vagoanele au fost întoarse la Filiași, iar, de acolo, traseul către Arad a fost schimbat.

„Întârziere, dar am căldură, am avut condiții, am primit o cafea, un ceai, Și a fost foarte bine. Ne-am simțit foarte bine. Dar stați așa ca să vă spun ceva. Am venit acum o lună de zile cu trenul de la Reșița la București și am avut o oră întârziere, atunci ce explicație aveți? Și în august am venit iarăși de la Reșița la București și am avut de 20 minute întârziere în luna august, atunci, dar acum este iarnă, este un anotimp de iarnă, asta este”, a spus o femeie.

Oamenii spun că au fost chiar norocoși – au stat în vagoane încălzite și au primit cafea și mâncare.